31 augusti 2013
12:00

Eds FF

Referat: Bengtsfors IF - Eds FF

Vilken match vi gjorde. Offensivt var första halvlek den bästa vi gjort någonsin. Bollen gick som på ett snöre. Varenda passning gick dit den skulle och Bengtsfors var totalt ut spelade. 1-0 efter 23 sekunder, 2-0 efter 2 minuter vi gjorde även ett 3e mål som felaktigt blev bort dömt för offside. Vi gjorde ett misstag i första halvlek och då gjorde Bengtsfors tyvärr mål. Andra halvlek blev en helt annan match, vi fick ägna oss mest åt försvarsspel. Men det gjorde vi riktigt bra ,Bengtsfors hade inte en riktigt farlig målchans på hela halvleken. Det hjälpte inte att Bengtsfors förstärkte laget i halvlek genom att hämta 2 spelare från A-lags träningen som pågick. Extra skön vinst för att det var Bengtsfors första förlust för året.